Actualizarea Southern Nevada: compania de jocuri intenționează să construiască Cazinou

Marnell Gaming Management din Las Vegas caută să achiziționeze aproximativ nouă secțiuni de teren la nord de M Resort Din Henderson, care este doar la sud de Las Vegas. Marnell propune să construiască un club de cazare la site-ul, așa cum este indicat de un plan de Consiliul Local lucru. Organizația prevede un interes în Întreprinderea de aproximativ milioane, ca pe Las Vegas Review-Journal. Orașul a achiziționat terenul în 2019 pentru milioane de euro pentru a-și da seama ce va fi lucrat în cele din urmă acolo, a dezvăluit ziarul.

Proprietatea a fost evaluată la milioane, dar orașul intenționează să vândă dacă pentru milioane. Peste o săptămână, Consiliul Local urmează să audă un obiectiv de a-și oficializa obiectivul de a vinde terenul. Orașul în acel moment ar lucra cu organizația de jocuri pe o înțelegere pentru sarcina, ca pe Review-Journal.

Încetinirea industriei de turism

Într-adevăr, chiar dacă se adună noi retrageri, un club de cazare actual din Valea Las Vegas întâmpină dificultăți în ocuparea camerelor goale în timpul unei căderi legate de pandemie în industria călătoriilor.

Palazzo ca de după transformat în retragere cel mai recent pe Strip pentru a închide turnul său de cazare, ca urmare a interesului scăzut cumpărător. Până la notificarea suplimentară, pinnacle este închis toată săptămâna. Teritoriile de joc vor rămâne deschise.

Diferite proprietăți De Pe banda sunt tolerante cazare rezervări doar la sfârșitul săptămânii. Acestea includ Golful Mandalay, Parcul MGM și Mirage.

Sediul Jefuitorilor

Marnell venture în Henderson se întâmplă atunci când alte dezvoltare semnificativă se întâmplă în Las Vegas Valley.

În octombrie, Circa Resort deschis la Fremont și drumurile principale din midtown Las Vegas. Este prima cazare jocuri de noroc club într-un timp destul de dezvoltat midtown de la început. Zonele de jocuri ale proprietății deschise octombrie. 28. Un număr mare de 777 de locuințe ale retreat sunt rezervate pentru a fi accesibile în viitorul nu atât de îndepărtat. În jurul este un ADULT doar retragere.

Pe Las Vegas Strip, dezvoltarea pe Resorts World Las Vegas se apropie de final. Șefii de la Inn au spus că retragerea se va deschide în vara următoare. Proprietatea de 3.500 de camere se bazează pe partea de vest a pasajului hotelului, la locul Cazinoului Stardust acum anihilat. Acest site este aproape de sloturi-A-distracție și circ.

Avansarea se extinde, de asemenea, au avut loc în Henderson.

Un birou de practică de 120.500 de metri pătrați pentru grupul de hochei pe gheață New Henderson Silver Knights, după ce a fost deschis în oraș. Cavalerii de Argint sunt partenerul american de hochei al Cavalerilor de aur din Vegas. National Hockey League De aur Knights juca jocurile lor de acasă la T-Mobile Arena pe banda aproape de Park MGM.

Comandamentul Central al Raiders din Las Vegas este, de asemenea, în Henderson. Acesta este primul sezon al echipei de fotbal NFL din sudul Nevada de când s-a mutat din Oakland.