Era jocurilor de noroc Barbara Chamberlin  

Carolina de Nord : Harrah Cherokee: cazinourile vor rămâne deschise

La cererea Gov. Roy Cooper (D), Carolina de Nord a intrat într-o cerere schimbată de ședere la domiciliu, puternică în decembrie. 11. Conform Ordinului, persoanele fizice trebuie să rămână acasă între întinderile lungi de la 10 pm și 5 am. Scutirea fiind de bază și de călătorie de criză. Cei doi Harrah ‘ s club, Cu toate acestea, sunt posedați de trupa de Est a indienilor Cherokee (EBCI). În calitate de eforturi suverane care lucrează la țărm revendicate de clanul perceput de guvern, retragerile nu sunt necesare pentru a se agăța de ordinele statului.

Majoritatea organizațiilor de afaceri, inclusiv cafenele, baruri, setări de deviere, considerații individuale și locații de vânzare cu amănuntul, sunt necesare pentru a se închide la 10 pm. Pe locație oferte lichior ar trebui să se încheie la 9 pm.

În plus, cu siguranță nu sunt.

Reprezentantul principal avertizează cu privire la mai multe restricții

Carolina de Nord este întâmpinată cu o expansiune uriașă în evenimentul timp recent. Statul a văzut zi de zi noi rezultate ale testului sure Covid mai mult de două ori în luna precedentă.

Apelând circumstanța „deranjantă” și „disperată”, Cooper este alertat de Carolinienii de Nord că, dacă numerele nu se îmbunătățesc, se vor spune cereri suplimentare de ajutor.

„Vom realiza mai mult dacă modelele noastre nu se îmbunătățesc”, a spus Cooper în urmă cu o săptămână. „Asta ar putea însemna activități suplimentare.”

Reprezentantul principal, probabil, este supărat că EBCI nu este în urma cererilor sale. Recent, cele două adunări s-au alăturat atunci când Cooper a aprobat o modificare propusă la Jocurile de Stat Cherokee reduse, care va permite clanului să lucreze pariuri sportive la cele două cluburi. Jocurile de noroc schimbat redus încă necesități darul Carolina de Nord Secretar de stat și șef ofițer legal, și după aceea aprobarea de la Departamentul de Interne al Biroului afacerilor indiene din SUA.

Cluburile de jocuri de noroc continuă

Vineri, Decembrie. 11 a călătorit în orice fel, iar Harrah ‘s Cherokee și Harrah’ s Cherokee Valley River nu au renunțat să servească alcool la ora 9 pm și nici nu au înființat tabăra.

După o explorare extinsă și gândire, banda de Est a indienilor Cherokee nu va îmbrățișa măsurile amintite pentru cel mai actual ordin executiv dat de guvernatorul Roy Cooper”, a declarat șeful principal EBCI, Richard Sneed.

Sneed spune că va continua să observe efectul timp recent și va lucra pentru a institui măsuri de separare socială în interiorul clubului de jocuri de noroc.

Atât Cherokee club solicită reprezentanților și vizitatorilor să treacă prin proiecții de temperatură înainte de secțiune. Orice persoană cu o temperatură la sau peste 100.4 grade Fahrenheit nu este permisă admiterea.

Toată lumea din interiorul retragerii ar trebui să poarte o acoperire a feței în mod constant. În timp ce restaurantele și barurile sunt diminuate la limita de 50 la sută, aceasta nu este situația de pe podeaua jocurilor. Toate lucrurile luate în considerare, spațiile clubului repetă eliminarea socială, cu limite de poziție ale jucătorului la jocurile de masă și băncile de mașini de jocuri de noroc revizuite pentru a lua în considerare separarea socială legitimă.

Leave A Comment