Zona de pariuri Barbara Chamberlin  

Cazinou Shutdown! Wind Creek Betleem Va Plăti Lucrătorilor

CEO-ul Wind Creek, Jay Dorris, a declarat că a fost deziluzionat de alegerea Gov.Tom Wolf (D) de a obliga într-adevăr clubul de afaceri al statului să se închidă.

Cu toate acestea, clubul de jocuri de noroc își va păstra colegii în finanțe în timpul celor mai recente ordine de ajutor, care trec prin orice rată 8 AM ET luni, ianuarie 4. Alături de clubul său, Wind Creek a trebuit să închidă toate cafenelele sale pentru a mânca în interior. În plus, retragerea a ales să-și umbrească cazarea în timpul închiderii. Spațiul său de vânzare cu amănuntul — punctele de vânzare de la Wind Creek Betleem — vor continua să funcționeze, însă la o limită de aproape 50 la sută. E A doua oară când Wolf cere închiderea clubului. Sălile de joc și-au acoperit sarcinile la jumătatea lunii martie și li s-a permis să revină în iunie la limita de 50%.

Prelungire Întârziată

În momentul în care indienii Poarch Creek au cumpărat clubul Betleem, clanul a raportat modele pentru a pune generos în creșterea proprietății.

Lucrările au fost programate să înceapă la mijlocul anului 2020 la extinderea millions inn. Oricum ar fi, s-a cerut amânarea aventurii cu 13 etaje, cu 270 de camere, în mijlocul pandemiei. Wind Creek are în plus s-gânduri de cheltuieli la fel de mult ca un al patrulea de un miliard de dolari să-și reconsidere notabile Nr. 2 Atelier, situat la retragerea motive, într-un parc acvatic și 400-camera inn.

Dorris spune că extinderea principală este încă un du-te. Adevărul despre afacerea cu mașini nu este chiar atât de clar.

Du-Te Supărătoare

Poarch Band of Creek Indians din Alabama a terminat obținerea clubului Betleem din estul Pennsylvania de la Las Vegas Sands în Mai 2019. Nu chiar un an în posesia sa, virusul dăunător actual a eliminat țara și a determinat fiecare club de jocuri de noroc din țară să fie constrâns în cele din urmă să suspende activitățile.

Dorris înțelege de ce Wolf a dat cele mai recente ordine actuale de atenuare a virusului dăunător. Cu toate acestea, el a spus că câteva organizații sunt mai bune în prevenirea răspândirii actuale a virusului dăunător.

Pur și simplu avem nevoie ca toată lumea să-și dea seama că mijloacele care pot fi luate, le-am luat și le autorizăm”, a dezvăluit Dorris la apelul de dimineață. „Am recomanda în mod conștient ca toate organizațiile să nu poată fi tratate cu echivalentul.”

VP executiv Wind Creek Betleem și director general Kathy McCracken a fost unul dintre semnatarii unei scrisori expediate de pe Wolf. Scrisoarea a fost trimisă pentru industria jocurilor de noroc din Pennsylvania și a apărut numai înainte de ordinele de închidere. În rugăciune pentru conducerea de reprezentative pentru a permite clubului să păstreze de lucru, de afaceri repetari spus că au contribuit un număr foarte mare de dolari pentru tinuta lor organizații cu considerabile de asigurări de acțiune actuale de virus dăunător.

„Înregistrarea arată că ne-am ocupat efectiv de pandemie”, a anunțat scrisoarea. „Nu există nicio dovadă că clubul este un izvor de răspândire a virusului dăunător actual. Noi, ca un întreg înțelege că un eveniment este unul prea mult. În orice caz, conducerea proprietăților noastre pentru a închide ar trece cu vederea această înregistrare, asocierile noastre, și obligația noastră de a pune în aplicare cu atenție toate convențiile.”

Leave A Comment