Artă Barbara Chamberlin  

Ceea ce mi-au oferit să primesc e-mailul artistic.

Într-adevăr, chiar și în cele mai bune momente, majoritatea eseiștilor pe care îi cunosc nu se susțin pur și simplu cu compoziția lor. Ei educă, mențin sursele de venit de zi la companiile noi de tehnologie sau ca funcționari sau au o agitație laterală. (Fac modificarea video.) Uneori compunerea este agitația laterală-lucrul pe care îl doriți să îl faceți cu normă întreagă. În cazul în care singuratic am trăit într-o națiune care a sprijinit în mod corespunzător expresii ale experienței umane.

 

Voi fi simplu: înainte de a primi apelul că mi s-a acordat Premiul Scriitorilor de artă ai Fundației Andy Warhol, la sfârșitul anului 2019, începusem să am întrebări dacă aș putea să-l hack ca eseist de manoperă. De ce ar trebui să mă consider un pundit? M-aș gândi. Nu am nici o bază ca un meșter vizual. Nu m-am gândit la istoria meșteșugurilor. Am fost un englez semnificativ care a ajuns să lucreze în film și TV de-a lungul ultimilor 10 ani.

Înainte de a obține premiul, am acoperit prezentările — practic în New York, unde locuiesc, inclusiv meșteșugari asiatici și asiatici-diasporici — în mod constant timp de aproximativ trei ani. În acea perioadă, am aplicat de mai multe ori pentru premiu. În timp ce fără rod în primul an, cererea mea a fost aleasă pentru Atelierul de scriere a artei AICA-USA, un program complice care a oferit coaching-ul mult invitat de la supraveghetorul anterior ArtNews, Robin Cembalest. Am fost un astfel de newb. Robin mi-a oferit o scurtă pregătire importantă: de la păstorirea mea până la târgurile distinctive de manoperă, până la amintindu-mi să semnez cartea vizitatorilor în orice moment intru într-un afișaj (lucru pe care de fapt neglijez să îl fac).

În acei ani, ca un eseist apărut edgy pentru bylines, am luat concerte îngrozitor de mici de plată. În cazul în care am adăugat la toate solicitările pentru fiecare sondaj, întâlnire meșteșugar, și hârtie l-am compus vreodată, suma până în prezent, de fapt, nu ar acosteze pe apropie cecul expediate de pe mine de capital Creative, care controlează premiul. Este cea mai mare sumă de bani pe care am primit — o vreodată pentru compoziția mea-și m-a susținut cu adevărat.

Ceea ce mi — au permis acei bani a fost să-mi organizez compoziția-ceva ce mi-aș dori să nu se simtă ca un avantaj încă nu pe motiv că compunerea nu îmi plătește chiria. În plus, banii mi-au oferit sprijinul pe care mă așteptam să-l continui. Pentru a pune într-un alt mod, mi-a permis să nu trebuie să subliniez peste numerar în timp ce am căutat după sarcina am propus în cererea mea: expounding pe ideea dăunătoare, dar atrăgătoare a unui „Asiatic elegant.”Acest lucru s-a transformat în premisa” proiectului estetic de refacere a identității „galbene”, lucrare despre care visam de când am început să meditez la măiestrie. A fost nevoie de aproape nouă luni de la data la care am testat mai întâi planul corectorului meu pentru ca acesta să fie furnizat — o măsură bogată de timp pentru a obține piesa corectă. Articolul sa dovedit în Asia Art Archive idei jurnal on-line în aprilie, la statura de blocare din New York City.

Într-un an în care lângă nici în lume măiestrie a avut loc (în orice caz, nu față în față) tipic deschiderile compunere totul, cu excepția evaporat mai degrabă. Ori de câte ori situația permite, am expus pe spectacole virtuale. Oricum ar fi, nu am ajuns nici măcar aproape de întâlnirea cu mișcarea de distribuție la care am fost utilizată în anii anteriori. Având în vedere pandemie, dacă nu ar fi fost pentru premiu, nu poate fi luat acele lungă, slabă zile în timpul separat, să-și regândească care lucrează în acest domeniu: ofensatoare plătească, funcționari, fanteziste idee de surse de știri, și lor obscure înregistrează plata divizii. Cel mai probabil mi-ar fi întors de la expounding pe manopera sau predat-o complet. Având o rețea de bunăstare de care să depindem într-un an ca acesta mi-a descoperit cum este urgent să-i ajut pe meșteri și pe cercetători atunci când vremurile sunt acceptabile, totuși când vremurile sunt teribile.

Mă simt recunoscător pentru ajutorul pe care a fost dat la mine și să recunoască avantajele pe care am nevoie fără deosebire. Cu toate acestea, nu pot să nu mă gândesc la ce număr de savanți actuali și potențiali de măiestrie au nevoie de acest tip de ajutor — în special cei ale căror voci sunt în general reduse la minimum, neglijate sau scăzute în standard? În calitate de supraveghetor voluntar pentru o revistă filantropică științifică care furniza scris experimental în tot felul și măiestrie în toate mass-media, continui să mă gândesc cum să arăt bunătate preventivă. În prezent, tânjesc după ce valoare și considerație autentică în analiza meșteșugurilor, precum și toate tipurile de compunere s-ar asemăna cu adevărat.

Leave A Comment