Carte de câștig Barbara Chamberlin  

CEO-Wynn Resorts în speranța de a reporni concerte

Vorbind cu președintele american Gaming Association Bill Miller în această săptămână, Maddox spune Wynn a avut un „pic de o orientare preventivă”, având în vedere proprietățile administratorului clubului pe teritoriul chinez. Maddox și-a înlocuit tutorele, Steve Wynn, în februarie 2018, după abdicarea magnatului în urma unei taxe venerice. Maddox spune că a avut o înclinație că virusul dăunător actual s-ar transforma într-o problemă la nivel mondial.

„Am recunoscut imediat — am avut încredere că acest lucru nu se transformă într — o problemă în SUA-cu toate acestea, probabil că va fi”, a clarificat Maddox.

CEO-ul a declarat că organizația sa mutat rapid pentru a înrola specialiști clinici și sfătuiește să pregătească cel mai bine firma clubului de jocuri de noroc pentru viață în mijlocul unei pandemii.

El spune că a permis lui Wynn să construiască un aranjament pentru a reveni după ce cluburile de jocuri de noroc ale organizației au trebuit să umbrească în Martie în Nevada și Massachusetts. Wynn Resorts a fost primul în domeniul jocurilor de noroc care a dezvăluit un aranjament care să permită cluburilor de jocuri de noroc să funcționeze în siguranță, deoarece Pandemia A rămas omniprezentă.

Clubului Nevada i s-a permis să se întoarcă spre începutul lunii iunie la limita de 50%. De atunci, aceasta a fost diminuată la 25%. Reprise Boston Harbor a revenit pe 12 iunie la limita de 25 la sută, însă acum o lună a trebuit să suspende deocamdată sarcinile de joc.

Copii în jos pe Roaring 20s

Recent, Casino.org cu condiția detalii cu privire la ton plin de speranță Maddox pe afaceri de jocuri de noroc odată ce virusul nociv curent nu este, în acest moment un pericol semnificativ. Maddox a spus că lumea post-Covid va fi ca cele douăzeci de ani care au urmat gripei spaniole. În această săptămână, el sa referit din nou la un timp destul de prosper în istoria americană.

„Indivizii nu înțeleg suma pe care o pierd în jurul altora”, a proclamat Maddox. „Nu există nimic pentru care tânjim mai mult decât să fim în jurul unor oameni diferiți.”

Laborator Wynn

În timp ce pariați părțile rămase permise în Las Vegas zi de zi, ocazii sociale enorme, inclusiv spectacole și distracții, rămâneți în așteptare. Maddox acceptă că organizația sa are un răspuns până când este disponibil un anticorp de virus dăunător curent accesibil.

CEO-ul spune un curent de laborator de testare salivație virus dăunător la sediul Wynn Las Vegas și Encore va fi terminat în următoarele săptămâni. Biroul este inerent combinație cu Centrul Medical Universitar din Sudul Nevada și Mirimus, un New York, pe bază de cercetare, care oferă zonă de verificarea și descoperirea de curent de virus dăunător, prin salivație bazin de testare.

La diferite concentrări în jurul proprietății, vizitatorii pot obține un cilindru, scuipă în el, examinează codul și îl aruncă și ar trebui să avem opțiunea de a face undeva în intervalul de 5.000 și 7.000 de teste într-un interval de timp de șase ore”, a descoperit Maddox.

CEO-ul Wynn spune că laboratorul ar putea permite, aprobarea viitoare a statului, pentru Afaceri Sociale mai mari în interiorul cluburilor de jocuri de noroc. Show sau concertgoers va trebui practic să introducă o afirmație spunând că au primit imunizarea virusului dăunător curent, sau afirmarea că au primit un test negativ în ultimele șase ore.

Leave A Comment