Era jocurilor de noroc Barbara Chamberlin  

Creșterea meteorică a industriei de poker online

Fără îndoială, jocul de poker live poate fi o experiență chinuitoare. Jocurile durează adesea multe ore, deoarece nivelurile de orb sunt de obicei mai prelungite decât online. Turneele de poker de la cazinoul din cartierul meu durează de obicei cel puțin șase ore și, chiar dacă decizi să joci pe bani reali, poate dura ceva timp pentru ca o masă plină de nouă jucători să finalizeze o singură orbită.

Cine poate învinovăți jucătorii de poker pentru că au ales să joace jocurile lor preferate de poker online, în lumina acestor fapte? Să examinăm câteva dintre beneficiile unice ale pokerului online și de ce acestea contribuie la o schimbare atât de dramatică a proporției de jucători care aleg să joace pe site-urile de poker în loc de săli de cărți.

Acțiune mai rapidă

Chiar dacă se folosește o mașină de amestecare automată, totuși este nevoie de timp pentru a amesteca cărțile înainte de fiecare mână atunci când joci la un cazinou. De asemenea, este nevoie de timp pentru a distribui câte două cărți fiecăruia dintre cei nouă (sau șase) jucători așezați la masă.

Fiecare jucător își primește cărțile instantaneu în pokerul online, iar prima rundă de pariuri începe cu mult înainte ca cărțile să fie distribuite într-un joc tradițional de cazinou.

Dealerul trebuie să numere jetoanele pe care fiecare jucător le adaugă la pot ori de câte ori este făcută un call sau o plusare, dar computerele pot finaliza această sarcină instantaneu. Toți acești factori se combină pentru a face blind-urile de zece minute să se simtă „lungi” într-un joc online, deși blindurile de douăzeci sau treizeci de minute sunt considerate standard în sălile de cărți.

grebla coborâtă

Rake-ul este întotdeauna mult mai mare atunci când joci pe bani reali într-un cazinou decât într-un joc online echivalent, deoarece dealerul trebuie să fie compensat cumva. Nici jucătorii din turnee nu sunt scutiți de acest lucru; un joc online cu buy-in de 100 USD va veni de obicei cu o taxă de intrare de 5 USD. Într-o cameră de cărți de cazinou, puteți anticipa să plătiți o primă de cel puțin 10 USD pentru a intra în joc. Dacă decideți să răscumpărați, vi se va cere și să plătiți bonusul a doua oară.

În turneele aleatoare cu mâna scurtă care au devenit atât de comune în jocurile de cărți online, rata rake-ului este de obicei limitată la 5%, așa că, chiar dacă intri într-un meci de 1.000 USD, va trebui să plătești doar 50 USD pentru a juca. Intr-un cazinou, aceste jocuri ar putea costa frecvent 100 USD pentru a intra, ceea ce face sens ca plecarea devreme să fie mai supărătoare.

Pierderea nevoii de a vă monitoriza comportamentul

Chiar dacă jocul de cărți cu un grup de oameni care au indicații evidente poate fi fantastic, este probabil să întâmpinați asta doar în jocurile cu miză mai mică. Pokerul online este o mană divină dacă nu ai ani de experiență în sala de cărți, dar vrei totuși să joci mize mai mari. Cei care joacă poturi mai mari ar fi trebuit să învețe acum cum să-și mascheze indicațiile.

Cu toate acestea, nu vă imaginați că jocul online vă scutește total de acest lucru, deoarece fiecare mișcare pe care o faceți la masă divulgă informații altor jucători. Alți jucători pot trage rapid concluzii pe baza acestor detalii cu privire la mărimea mizei și decizia de a ridica sau de a apela. Asigurați-vă că se înșelează, ceea ce poate necesita frecvent un dublu bluff.

O creștere a varietății și accesibilității jocurilor

Poate dura ceva timp pentru ca o masă de poker să se umple într-o sală de cărți, iar Texas Hold’em va fi probabil singurul joc disponibil (deși tot mai multe case de cărți încep să ofere Omaha). Va trebui să acționați rapid pentru a vă asigura un loc, deoarece cele mai extinse săli de poker online își umplu frecvent mesele chiar înainte de a termina de selectat opțiunile.

Și mai bine, există o selecție mult mai largă de jocuri disponibile online. Fie că este vorba de PLO, 7 Card Stud, Badugi sau chiar Razz, aveți șanse mari să găsiți destui jucători care vă împărtășesc interesele pentru a începe un joc în mai puțin de un minut. Dacă încercați aceste jocuri alternative, aveți grijă la rechinii din ocean!

Promoții îmbunătățite

În timp ce cazinourile de pe teren își rezervă adesea cele mai semnificative stimulente pentru cei mai devotați jucători de sloturi, site-urile de poker online își pot permite cu ușurință să ofere jucătorilor avantaje mai bune decât ar putea spera o sală de poker sau un cazinou pe teren.

În zilele noastre, sunt disponibile nenumărate site-uri de poker online de înaltă calitate, așa că, dacă doriți, puteți obține un nou bonus de bun venit în fiecare săptămână. Cu toate acestea, dacă decideți să vă limitați jocul la o singură locație, veți descoperi rapid că ei vă vor compensa cu generozitate pentru devotamentul dvs. Veți obține acces la freeroll-uri foarte plătite și veți găsi frecvent jetoane de cazinou gratuite care vă așteaptă și în căsuța dvs. de e-mail.

Dacă v-ați înscris pe site printr-un afiliat, s-ar putea chiar să primiți plăți frecvente Rakeback, reducând costurile de joc online.

În concluzie

În concluzie, jocul de poker online este mult mai practic. De asemenea, vă permite să încercați metode pe care s-ar putea să nu doriți să riscați într-un cazinou natural. Veți obține mai multe promoții grozave, puteți juca mai multe jocuri simultan, utilizând facilitățile de mese multiple oferite de aproape toate camerele de poker online și nu va trebui să vă faceți griji că oferirea de mesaje vă va determina să faceți greșeli grave. Sunt multe beneficii și probabil că m-aș putea gândi la cel puțin a încă zeci.

Pokerul live se va juca în continuare la evenimente, deoarece oferă o experiență complet diferită de a juca online din confortul propriei case. Nu se poate nega că pokerul live are locul său, dar pentru viitorul previzibil și poate pentru totdeauna, majoritatea pokerului se va juca online.

Leave A Comment