Artă Barbara Chamberlin  

Derek Forger evocă lumea divină

Pe șansa pe care ați experimentat copilăria în Biserica Neagră așa cum am făcut-o, după ce ați intrat în galeria Petzel pentru a vedea afișarea sinelui lui Derek FORDJOUR, veți percepe în expoziția primară semnele congregației. Fordjour ne-a dat variabilă ascunde, se taie morman de acoperire, un lanț de neiertătoare scaun de lemn, cu un buzunar la spate pentru cărțile religioase și petiția cărți, și-a arătat în jurul valorii de marginea, creații artistice portretizarea purtat sicriul purtând un sicriu, în mod nediferențiat îmbrăcat persoane din ansamblu, un tot mai somptuos îmbrăcat preot apropiindu-se pe o platformă, și un walker parada de oameni de culoare care deține până în linie pentru a oferi aprecierea lor a pierit.

În ceea ce privește modul în care Fordjour a lucrat de ceva timp, pictorul s-adorație pentru grandoarea și fastul este clar în „Pall Purtători” (toate lucrările în 2020) în cazul în care formal pălării, urmat haine, strălucit portocaliu jupoane și liliac boutonnieres de cifrele alături de folie de aur de locul de veci să stea afară din sumbru, sumbru cer de vedere. Afinitatea lui Fordjour pentru tonuri și suprafețe generoase se potrivește cu tema obiceiurilor bisericești de recunoaștere. Sărbătorile de amintire fericită nu sunt niciodată cu adevărat pentru morți; ele sunt pentru noi, cei vii, în special pentru persoanele de culoare. Funcția ne dezvăluie că-în orice caz, în obiceiul serviciului de înmormântare-vom fi tratați de localitatea noastră cu grijă, respect și poate chiar dragoste. Articularea am utilizat în congregația mea este „întoarcerea acasă să mă întreb,” în pânză „Parada (După Ellis Wilson)” Fordjour insinuează acest lucru prin pictura persoane în linie în potolit negri, cenușii, și în contururi, în timp ce vitraliile din casa de rugăciune cuprinde eminent tonuri pastelate.

Indiferent dacă sunteți curioși de Biserica Neagră, bogăția picturii lui Fordjour vă va menține stabilit în expoziție. Destul de un timp în urmă am avut o întâlnire a unui tablou Rembrandt când am înțeles brusc de ce indivizii merg pe un Pe despre el. În întreaga cameră am putut vedea creșterea figura din claroscuro ca și cum tăiat din ea, și după aceea foarte aproape brushwork a fost ușor exigente. Am simțit acest lucru și aici, văzând de la 20 de metri mafia de tonuri și culori în „STRWMN,” și pointilistă figurație Fordjour face din hârtie, acrilic, carbune, carton, ulei și pastel conecta, astfel încât face fiecare articol par să se miște. În acel moment, foarte aproape, văd grosolanul suprafețelor stratificate, deciziile incredibil de exacte pe care le-a luat pentru a oferi riduri și umbre.

În următoarea expoziție, unde „STRWMN” este introdus, Fordjour se concentrează în părțile noastre desfășurate cu viața, care au dreptul de a fi lăudat și numeroase moduri în care ne întâlnim pentru a face astfel: jamboreele, atletic provocări, bazaruri, și grupuri. El arată un fapt: ne facem propria măreție. În plus, acesta este lucrul la care aș prefera să mă întorc acasă rapid.

Leave A Comment