Carte de câștig Barbara Chamberlin  

Despre Stocurile De Cazino Jim Cramer Recenzii Pentru 2021

Televizorul a spus că odată ce suficiente persoane sunt imunizate, ” economia revine la obișnuit, călătoriile continuă, iar indivizii încep să parieze față în față încă o dată.”Acesta este motivul pentru care cluburile de jocuri de noroc ar trebui să aibă un an colosal în 2021″, a spus Cramer. El a adăugat: „Vegas, venim.”

Cramer este un examinator monetar pe CNBC și găzduiește un spectacol care contribuie la Acțiuni, Mad Money, la organizația de știri monetare.

Cramer a spus cluburi de jocuri de noroc au avut „un număr total oribil de după.”

Numerele monetare Negative sunt invocate pentru a pivota pe măsură ce mișcarea devine. „Interesul reprimat este total colosal”, a spus Cramer.

De exemplu, Las Vegas Sands a pierdut 76 la sută din activitatea sa în primele nouă luni ale anului 2020, a spus el. Printre proprietățile organizației se numără Venetian și Palazzo de pe Las Vegas Strip și Marina Bay Sands din Singapore. El a observat că aceste retrageri depind ” puternic de mișcare și de cheltuielile din industria călătoriilor.”

Experții Wellbeing în această săptămână au început să direcționeze principalele imunizări din întreaga țară. Imunizările la scară largă sunt la câteva luni distanță, după cum indică specialiștii în bunăstare.

Pariuri Sportive Merge Mainstream

De asemenea, Cramer a comunicat speranța cu privire la ușile deschise pentru organizațiile asociate cu pariurile sportive. În noiembrie, Cramer a declarat pe Mad Money că pariurile sportive ” surprind națiunea.”

El a oferit acest comentariu după ce cetățenii au afirmat jocurile legitime care pariază în cele trei expresii care au avut-o în formularul de votare din ziua alegerilor. Aceste state sunt Louisiana, Maryland și Dakota de Sud.

Cramer a remarcat jocuri de pariere se răspândește, deoarece statele au nevoie de venituri din cheltuieli care vine de la autorizare. „În acest moment, se va case de pariuri,” el a spus.

Jocuri legale de pariere are loc în 19 statele și Districtul Columbia, după cum este indicat de site-ul american Gaming Association. Pariurile sportive au fost afirmate în șase state diferite, însă nu sunt încă pregătite pentru acțiune.

Deschideri în China

Jurământul președintelui ales Joe Biden-într-o lună de acum înainte ar trebui să ofere speculatorilor bună credință despre organizațiile de cluburi care lucrează în China, a spus Cramer.

CNBC a spus că Biden se bazează pe a fi mai discreționar față de China decât a fost președintele Donald Trump. Un ton discreționar va fi mai puțin înclinat să sperie speculatorii, a spus el.

Cramer a spus că a crezut că „acțiunea de schimb a lui Trump cu China a fost mișcarea corectă.”Cu toate acestea,” Money Street a detestat Războiul de schimb în orice moment, supraveghetorii jubilează că Biden va reduce temperatura”, a spus el.

„Americanii sunt pregătiți să parieze încă o dată, și poate mai semnificativ, Biden va avea o dispoziție cu totul diferită față de China”, a spus Cramer.

„Pariurile sportive au devenit standard”, a spus Cramer.

Rezultatele democratice din noiembrie au fost un ” triumf colosal „pentru afacere, cu” ramificații în mișcare de piață”, a spus el. DraftKings, Penn National Gaming și MGM Resorts se află într-o situație de a profita de noua răspândire a pariurilor sportive, a spus Cramer.

Leave A Comment