DMCA

DMCA
Octombrie 01, 2020
Digital Millennium Copyright Act Politica

Bine ați venit la mag-magazine.com („Site-ul”).Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora la fel cum ne așteptăm ca alții să ne respecte drepturile. În conformitate cu Digital Millennium Copyright Act, Titlul 17, Codul Statelor Unite, secțiunea 512(c), un proprietar al drepturilor de autor sau agentul acestuia ne poate trimite o notificare de eliminare prin intermediul agentului nostru DMCA enumerat mai jos. În calitate de furnizor de servicii de internet, avem dreptul să solicităm imunitate față de cererile de încălcare menționate în conformitate cu prevederile „safe harbor” ale DMCA. Pentru a ne trimite o cerere de încălcare a dreptului de bună credință, trebuie să ne trimiteți o notificare care conține următoarele informații:

Notificare de încălcare-cerere

1. O semnătură fizică sau electronică a proprietarului drepturilor de autor (sau a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului);

2. Identificarea lucrării protejate prin drepturi de autor despre care se pretinde că a fost încălcată;

3. Identificarea materialului care încalcă drepturile și informații suficiente pentru a permite furnizorului de servicii să localizeze Materialul. [Vă rugăm să trimiteți adresa URL a paginii în cauză pentru a ne ajuta în identificarea lucrării presupuse a fi ofensatoare];

4. Informații suficiente în mod rezonabil pentru a permite furnizorului de servicii să contacteze partea reclamantă, inclusiv numele dvs., adresa fizică, adresa de e-mail, numărul de telefon și numărul de fax;

5. O declarație conform căreia partea reclamantă crede cu bună credință că utilizarea materialului este neautorizată de agentul pentru drepturi de autor;

6. O declarație conform căreia informațiile din Notificare sunt corecte și, sub sancțiunea sperjurului, că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor.

Titlul 17 USC §512 (f) prevede sancțiuni pentru daune civile, inclusiv costurile și onorariile avocaților, împotriva oricărei persoane care denaturează cu bună știință și material anumite informații într-o notificare de încălcare în conformitate cu 17 USC §512(c) (3).

Trimiteți toate notificările de retragere prin pagina noastră de Contact. Vă rugăm să trimiteți prin e-mail pentru atenție promptă.

Vă rugăm să rețineți că putem împărtăși identitatea și informațiile din orice reclamație privind încălcarea drepturilor de autor pe care o primim cu presupusul violator. În depunerea unei reclamații, înțelegeți că acceptați și sunteți de acord că identitatea și revendicarea dvs. pot fi comunicate presupusului infractor.

Contra notificare-restaurarea materialului

Dacă ați primit o notificare de eliminare a materialului din cauza unei reclamații privind încălcarea drepturilor de autor, ne puteți furniza o contra-notificare în efortul de a restabili materialul în cauză pe site. Notificarea menționată trebuie să fie dată în scris Agentului nostru DMCA și trebuie să conțină în mod substanțial următoarele elemente în conformitate cu Secțiunea 17 USC 512(g) (3):

1. Semnătura dvs. fizică sau electronică.

2. O descriere a materialului care a fost luat în jos și locația originală a materialului înainte de a fi luat în jos.

3. O declarație sub pedeapsa de sperjur că aveți o credință de bună credință că materialul a fost eliminat sau dezactivat ca urmare a greșeală sau identificarea greșită a materialului care urmează să fie eliminate sau cu handicap.

4. Numele, adresa și numărul de telefon, și o declarație că sunteți de acord cu jurisdicția federal district court pentru districtul judiciar în care se află adresa (sau dacă sunteți în afara Statelor Unite, că sunteți de acord cu jurisdicția de orice circumscripția în care furnizorul de servicii poate fi găsit), și că va accepta serviciul de proces de la persoana sau compania care a furnizat notificarea inițială încălcare.

5. Trimiteți-vă contra-notificarea prin pagina noastră de Contact. E-mailul este foarte recomandat.

Repetați Politica Contravenientului

Luăm foarte în serios încălcarea drepturilor de autor. În conformitate cu repetare a încălcat cerințele politicii de Digital Millennium Copyright Act, vom menține o listă de notificări DMCA la deținătorii drepturilor de autor și de a face un efort de bună credință pentru a identifica orice încalcă în mod repetat. Cei care încalcă politica noastră internă de repetare a încălcării vor avea conturile terminate.

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestei pagini și politica sa de gestionare a reclamațiilor DMCA în orice moment, din orice motiv. Sunteți încurajat să verificați din nou pentru a revizui această politică frecvent pentru orice modificări.