Fiscal 2019: Cazinourile Native Americane Câștigă Record

Comisia Națională de jocuri din India (NIGC) a livrat numere nete de venituri pentru jocuri pentru FY19, care a rulat de la 1 octombrie 2018, până la 30 septembrie 2019. Raportul este un punct culminant al rezumatelor fiscale examinate în mod liber 522 prezentate NIGC de la 245 clanuri percepute de guvern în întreaga 29 exprimă faptul că jocurile de lucru. Tragerea record în 2019 de miliarde vorbește despre o expansiune de 2, 5 la sută în exercițiul financiar 2018.

În esență, fiecare district NIGC a cunoscut o dezvoltare în 2019. Piața Oklahoma City conduce calea cu un salt de 7, 7 la sută de la an la an. „Industria jocurilor de noroc Indian este o parte fundamentală a numeroase economii ancestrale națiunii peste,” NIGC scaun E. Sequoyah Simermeyer a spus.

Daune Financiare

Conform Meister Economic Consulting, o firmă de explorare centrată în jurul ancestral gaming, Pandemia A pus aproape 300.000 de persoane șomere. De asemenea, i-a costat pe muncitori aproape miliarde în salarii.

Terminațiile și a scăzut sarcini, de exemplu, limite deliberate pe podele de jocuri din India, vin în miliarde în mișcare monetară a pierdut, firma spune. Care încorporează miliarde în venituri de jocuri de noroc pierdute.

Meister clarifică faptul că o parte din salariile pierdute au fost echilibrate de clubul ancestral care a continuat să-și plătească muncitorii în timpul concediilor. Actul CARES guvernului central a dat în plus, în valoare de miliarde de ajutor monetar pentru nativ American people group.

Fiind țări suverane, clubul ancestral nu este necesar în conformitate cu legea pentru a menține rapid limitările statului sau ordinele de închidere. Cu toate acestea, fiecare club de jocuri de noroc ancestral uriaș s-a închis în cele din urmă în acest an, cu un scop final de a încetini răspândirea virusului dăunător actual.

Simermeyer a spus că arată că nativii americani se angajează într-o „industrie de jocuri de noroc indian protejat și ușor de gestionat.”

Sărbătoarea Pauzelor Pandemice

Americanii locali sunt noi în afara celui mai bun an de jocuri în conturile lor lungi. Cu toate acestea, orice astfel de majorete care au apărut din exercițiul financiar 2019 a fost redus de virusul dăunător actual. Raportul din 2019 s-a închis în mod similar, deoarece actualul virus dăunător a început să se răspândească în China.

Infecția a avansat în SUA în jurul începutului anului nou 2020 și s-a răspândit rapid în februarie și martie. Pandemia a determinat închiderea fiecărui club de jocuri de noroc de afaceri, la fel ca practic fiecare scenă de jocuri ancestrale.

Anul Monetar 2020 va fi, fără îndoială, o retragere semnificativă din execuția record a lui 2019.

În timp ce invităm acest raport pozitiv din FY2019, ne dăm seama că actualul adevărul este semnificativ extraordinar”, a declarat vicepreședintele NIGC, Kathryn Isom-Clause. „Rapoartele viitoare vor reflecta impactul pandemiei asupra afacerii, la fel cum continuă să se adapteze la condițiile în evoluție.

„În ciuda acestor dificultăți actuale, jocuri de noroc Indian, similar cu țările ancestrale beneficiază, și-a demonstrat puterea pe termen lung,” Isom-Clauza pronunțată.