Artă Barbara Chamberlin  

Golyamoto donarea de proprietate razshiryava la izkustvoto la Gong Kong la Muzeul m +

M+, o galerie monstruoasă programată să se deschidă în districtul cultural West Kowloon din Hong Kong în toamna anului 2021, a primit o dotare de 90 de opere de artă contemporane de la cuplul autoritar William și Lavina Lim, un principal desenator din Hong Kong și creator interior, individual. Cadoul evidențiază munca a 53 de specialiști, inclusiv meșterii Sud-Coreeni remarcabili Lee Bul și Haegue Yang. Din adunare, aproape jumătate sunt specialiști din Hong Kong, inclusiv Lam Tung Pang, Nicole Wong și chiar donatorul William Lim însuși.

Sortimentul perechii, numit The Living Collection, este una dintre cele mai considerabile posesiuni private de muncă ale specialiștilor contemporani din Hong Kong. Lims-urile au început să se adune decisiv în anii 2000, înainte ca Hong Kong să-și solidifice poziția pe piața mondială a manoperei cu abordarea Art HK în 2008 și Art Basel Hong Kong în 2013. Colectia de Viață, care a fost introdus într-o magazie studio în modernul cartier de Wong Chuk Hang, transformat într-o masă de oprire pentru nivel mondial oaspeții dornici de pe observarea munca de rezultate și a înființat în apropiere de specialiști ca Hong Kong manopera scena plecat.

„Culegătorii privați au fost o coloană semnificativă în rețeaua meșteșugarilor din cartier, în special într-o scenă tinerească și apărută, cu o structură nestabilită”, a declarat șeful delegatului m+ și tutorele șef Doryun Chong într-o proclamație. „William Lim a dominat în această parte prin extinderea responsabilității sale de la Adunarea nealterată la atragerea eficientă a organizațiilor de manoperă, la fel ca susținerea specialiștilor din Hong Kong pe scena globală.”fără a aduce atingere co-lider un spațiu expresii non-profit, Para Site-ul, în Hong Kong, Lim servește pe Comitetul de achiziție Asia Pacific pentru Tate și este pe corpul de conducere al Cornell University College of Architecture, artă, și planificare, locul său de absolvire.

De esențialitatea obținerea, galerie șef Suhanya Raffel-a exprimat: „De la începutul celui de-M+s-colectarea eforturile, Hong Kong culturii vizuale a fost un centru regiunea de achiziții și acum stabilește o bucată importantă din M+ Colecții. Cadoul extinde și lărgește proprietatea M+în măiestria Hong Kong și, astfel, sprijină în mod fundamental obligația sălii de expoziții față de această regiune.”

În Colectia de Viață cadou, lucrări realizate de către Hong Kong specialiști includă un domeniu de aplicare enorm simbolic pictura scena din 2011 de Tung Lam Pang, care este o instituire individuale de Fotanian; o 2012-2013 stabilirea de către Ua Hoi Lam, care investighează meșter relația lui cu tatăl ei; și un 2015 pomelnic de Yeung Tong Pulmonar, autorizat de Lim, care portretizează Lim studio în Wong Chuk Hang.

South China Morning Post a primit câteva informații despre modul în care nouă dintre cele 90 de Arte Plastice au fost făcute fie de Lim, fie de firme de configurare din familia sa. „Intrările sale în bienalele structurale majore sunt acum în sortimentul nostru, astfel încât aceasta nu este prima ocazie când i-am adunat lucrările”, a spus Chong. Pentru mai mult de 20 de specialiști în cadou, aceasta denotă prima ocazie când munca lor a intrat în sortimentul de durată al M+.

„Consider darul o chestiune de perioadă în care meșteșugurile specialiștilor din Hong Kong pot fi protejate și se așteaptă la o funcție semnificativă mai târziu în istoria orașului”, a spus domnul Lim într-o articulație. „Cu darul pentru M+ din colecția Living, care a fost introdus în studioul nostru din Wong Chuk Hang de foarte mult timp, mai multe persoane vor avea opțiunea de a găsi măiestria făcută de niște specialiști extrem de excelenți și de a studia manopera Contemporană din Hong Kong.”

Leave A Comment