Carte de câștig Barbara Chamberlin  

Penn National Gaming Obține Hollywood Cazinou: Maryland

Penn National va plăti milioane dintr-o afacere cu toți banii pe care se bazează închiderea în 2021. GLPI, trustul land venture al administratorului clubului din Pennsylvania, va aduna, de asemenea, milioane în leasing anual de la Penn. Penn National a creat Hollywood Cazinou Perryville în 2010.

Acesta a fost oferit GLPI în timpul unei reconstrucții corporative și dezvoltarea trustului land venture în 2013. GLPI a lucrat la club în ultimii ani.

Hollywood Perryville a fost primul club de jocuri de noroc din Maryland care s-a deschis, cu pariul principal pus în 2010. Astăzi, spațiul de jocuri oferă 800 de mașini de jocuri de noroc, 13 jocuri de masă și opt mese de poker.

Penn Dominare Regională

Pariuri sportive este cel mai rapid segment în curs de dezvoltare a industriei jocurilor de noroc din SUA, și Penn National este situat bine să subscrie. Administratorul clubului de jocuri de noroc funcționează 41 de proprietăți din 19 exprimă, aceste numere extinzându-se la 42 și 20 odată ce afacerea Hollywood Casino Perryville este terminată.

Penn National chiar acum lucrează împreună în 11 exprimă care au pariuri sportive operaționale. Șase state suplimentare au mers legile de pariuri sportive și sunt obligate să expedieze în 2021. Penn va avea club în două: Louisiana și Maryland.

Pariurile Sportive Se Extind

În noiembrie, Marylanders a depus un formular de vot pentru a adăuga pariurile sportive la rundown-ul statului de pariuri afirmate. Întrebarea 2 a primit ajutorul a peste 1,3 milioane de cetățeni, cu sub 671.000 în rezistență.

Întrebarea 2 a fost practic o taxă de coajă care tocmai a întrebat dacă au nevoie să se alăture vecinilor Delaware, Virginia de Vest, DC, Pennsylvania și Virginia pentru a permite jocurile legale de pariere. Odată cu alegerea atinsă, oficialii de stat vor crea ciclul de autorizare și liniile directoare care vor supraveghea pariurile extinse. Un detaliu așteptat este că casele de pariuri autorizate vor avea opțiunea de a recunoaște pariurile pe web.

Achiziționarea Penn National de la Hollywood Cazinou Perryville este probabil considerabil mai mult despre intrarea în noile jocuri de pariuri de stat decât este etajul real al Clubului.

Odată cu noua aprobare a pariurilor sportive prin secțiunea minunată a întrebării 2 în ziua alegerilor, Maryland este obligat să se transforme înainte de mult într-o piață uriașă de vânzare cu amănuntul și versatilă”, a declarat CEO-ul Penn National Gaming, Jay Snowden.

În ianuarie, cu puțin timp înainte de începutul pandemiei current harmful virus, Penn a cumpărat o participație de 36 la sută în sporturile cu Barstool. Aplicația Barstool Sportsbook este în prezent operațională în Pennsylvania și Michigan. Snowden spune că aplicația va fi accesibilă în fiecare stat legitim de pariere a jocurilor peste un an.

„Pe măsură ce intrați în 2021, mă gândesc că ar trebui să vă așteptați ca noi să fim în fiecare expres care este legal acolo unde lucrăm și putem expedia înainte de terminarea 2021”, a descoperit Snowden în octombrie. „Vom fi în peste douăsprezece state înainte de sfârșitul anului calendaristic.”

Leave A Comment