Rapoarte ! MGM National Reduce limita de capacitate cazinou la 25 la sută

Spațiul de joc al MGM de la retreat incorporated găsit pur și simplu în afara DC peste râul Potomac a fost restricționat. Funcționează la 50% de la reluarea în iunie. Deci, a trăi!, care este situat aproape de terminalul BWI air. Domnitorul George County, parte a Regiunii Metropolitane Washington și acasă la MGM National Harbor, și Anne Arundel County, acasă pentru a trăi!, reimplementează limitările actuale ale virusului dăunător, având în vedere o extindere a noilor evenimente și spitalizări.

Începând de miercuri, decembrie 16 la 5 pm ET în fiecare zonă, mâncarea interioară și barurile ar trebui să se închidă, iar fundațiile de club și de vânzare cu amănuntul sunt obligate să limiteze procentul 25. Mergem în afara cursului și trebuie să facem o mișcare rapidă”, a declarat Angela also Brooks, Executivul Județean al Prințului George. „Acestea sunt numere, cu toate acestea indivizii ne place.””Îmi pare rău să vă prezint acest tip de informații, dar sunt încântat că o mulțime considerabilă dintre noi acceptăm că acesta este lucrul pe care trebuie să-l facem”, a exprimat liderul județului Anne Arundel, Steuart Pittman.

„Trebuie să împingem aceste numere în jos pentru a ne asigura cadrul de îngrijire medicală.”

Eveniment Val

Rata actuală de contaminare a virusului dăunător din Maryland s-a înmulțit dramatic începând cu 1 noiembrie. Rata a revenit de la 14 persoane pentru fiecare 100.000 de locuitori la 45 pentru fiecare 100.000 în această săptămână.

Provinciile aglomerate din statul Old Line fac o încercare intenționată de a încetini virusul dăunător actual. În orice caz, cele trei cluburi de jocuri de noroc mai modeste din Maryland — Hollywood Casino Perryville, Ocean Downs și Rocky Gap — sunt situate în mai multe teritorii ale țării.

Ca de acum, aceste cluburi de jocuri de noroc au voie să rămână de lucru la limita de 50%.

Venituri Mai Mici Doare Fondul De Educație

MGM National Harbor a fost grozav în ciuda infecției care suferă. Clubul de jocuri de noroc a dezvăluit venitul net de jocuri (GGR) de milioane în urmă cu o lună, o creștere de 2, 6 la sută de la an la an.

Proprietatea MGM Resorts a reprezentat peste 42 la sută din cele șase cluburi de afaceri ale statului câștigate în noiembrie. Trăiește! puneți al doilea cu GGR de milioane sau o bucată din industria generală de 34, 5 la sută. Restricționarea sarcinilor de joc la șefii de piață din Maryland va duce la scăderea veniturilor din cheltuieli pentru școlarizare, deoarece cluburile de jocuri de noroc susțin în mod transcendent Fondul de încredere al Educației din Maryland.

În 2020, MGM National Harbor a contribuit cu aproape milioane la formare. Trăiește! a coordonat milioane.

Autoritățile raionale afirmă că limitările actuale mai stricte ale virusului dăunător sunt de așteptat să îmbunătățească menținerea infecției furioase.

„Într-adevăr, chiar și cu tot ceea ce facem, infecția se răspândește încă”, a exprimat Alsobrooks. „Nu este conținut acum.”

Spre sfârșitul zilei, ne vom gândi la acest moment și vom întreba dacă am fi putut face mai mult pentru a salva vieți”, a crezut Pittman.

MGM National Harbor și de a trăi! se va alătura Caesars bucurie Horseshoe Baltimore în lucru la 25 limita la sută. Potcoava a fost necesară pentru a-și reduce activitățile de jocuri de la 50% la 25 la sută în noiembrie la comenzile orașului.