Carte de câștig Barbara Chamberlin  

Știi De Ce ? Cazinourile Din Londra Se Închid Din Nou

Clubul a avut ca de după ce a revenit după o lună de-a lungul presupus” comutator electric ” de blocare care a terminat decembrie 2. În prealabil, lucraseră sub un control 11pm la timp, după ce s-au întors în August după blocarea din martie a națiunii.

Cu toate acestea, în timp ce afacerea s-a raliat înainte împotriva aparentelor acte rușinoase ale limitărilor de blocare, nu au existat multe voci de diferență luni. Comutatorul electric părea să fi avut un impact redus. evenimentele decolează în Londra și în sud-est, unde specialiștii wellbeing au recunoscut o altă variație ereditară a situațiilor actuale.

Închideri Perpetue

Ultimele nouă luni au fost acerbe pentru industria cluburilor de jocuri de noroc din Marea Britanie. Consiliul de pariuri și jocuri a declarat în octombrie că blocajele și curfews au părăsit zona de jocuri pe uscat în jos cu 70% atunci când au contrastat cu un punct similar în 2019.

În iulie, Genting, unul dintre cei mai mari administratori ai clubului de jocuri de noroc din Marea Britanie, a declarat că intenționează să concedieze peste 1,600 de specialiști și să-și închidă pentru totdeauna proprietățile Margate, Torquay și Bristol, ulterior combaterii nenorocirilor provocate de primul blocaj public din Marea Britanie.

În același timp, Caesars Enjoyment UK a raportat că Rendezvous Casino South end a cedat în plus ponderilor monetare ale situației actuale.

‘Răspândirea Mai Rapidă’

Secretarul de sănătate din Marea Britanie, Matt Hancock, a declarat luni că tulpina schimbată nu este acceptată ca fiind mai riscantă decât tulpinile din trecut și, în mod excepțional, probabil că nu va fi impermeabilă la anticorpi. Cu toate acestea, el a adăugat că „are toate semnele de a se răspândi cu atât mai repede” și ar putea fi răspunzător pentru depășirea problemei de sănătate din zonă.

În același timp, Hancock a raportat că de miercuri, Londra va fi mutat până la nivelul 3, cel mai semnificativ nivel de situații actuale limitări. Acest lucru restricționează amestecul în interior între persoane care nu fac parte dintr-o familie similară. În plus, implică baruri, cafenele și scene de distracții — cum ar fi cluburile de jocuri de noroc și coridoarele de bingo — ar trebui să se închidă.

În plus, implică faptul că terenurile de fotbal din Londra ar trebui să-și închidă curțile fanilor. Un număr limitat a fost permis în motivele pentru a observa jocuri live din decembrie 2 începând în mod neașteptat din martie.

În mod surprinzător, magazinele de pariuri pot rămâne deschise, dacă sunt stabilite limitări, amintindu-și limitele pentru clienți, evacuarea scaunelor și interzicerea emisiunilor de jocuri live pentru a opri Adunarea rechinilor de cărți.

Leave A Comment