mag-magazine
Zona de pariuri Barbara Chamberlin  

Tabloul de bord și povestirea datelor este esențială pentru un cazinou

Compania de cazinouri terestre

În ultimele două decenii, jocurile de noroc online au crescut și au devenit una dintre cele mai profitabile companii din lume. Aceasta înseamnă că cazinourile terestre vor trebui să regândească modul în care să-și stimuleze afacerea pentru a câștiga concurența de cazinou online și cazinou. Acum, cazinourile terestre trebuie să se concentreze mai mult decât oricând asupra modului de a intra în amprenta clienților și de a recâștiga clienții. De asemenea, trebuie să știe la ce se întorc clienții și ce îi încurajează să parieze.

De ce sunt importante datele companiei de cazinouri?

Cazinourile terestre trebuie să țină seama nu numai de fluctuațiile economiei, ci și de ceea ce caută clienții, unde o fac adesea, ce vin clienții să aterizeze în cazinouri și pariază și ce vor aduce înapoi. Aici datele joacă un rol important.

Ce este povestirea datelor?

Povestirea datelor este o formulare simplă a analizei datelor care influențează o decizie sau o acțiune de afaceri. Adică, acoperă scenarii din viața reală într-o descriere care ia datele și ipotezele sale și ia deciziile corecte pe baza acestor date mai ușor și mai ușor de înțeles. Acesta explică cea mai simplă înregistrare de date complexă.
În lumea actuală a maselor de rezultate bazate pe date și instrumente de analiză a datelor, povestirea datelor are o capacitate centrală pentru majoritatea companiilor. Conectează punctele dintre analiza subtilă a datelor și factorii de decizie, care s-ar putea să nu aibă capacitatea de a explica datele. Deși nu există standarde stabilite sau linii directoare pentru comunicarea datelor, există modele și tendințe care sunt utilizate pentru a crea o descriere a datelor. Poveștile de date bune includ adesea o caracteristică pentru a picta un „cârlig” sau un ascultător sau cititor și teme care folosesc pasiunea pentru a adăuga o poveste la date, mutând companiile către o concluzie sau un întreg.

Cum beneficiază cazinourile de tablouri de bord și povești de date?

Jocurile de noroc sunt o afacere riscantă – atât cazinoul, cât și proprietarul cazinoului sau stațiunii. Trucul pentru a conduce un cazinou de succes este de a atrage clientul potrivit, de a lăsa clientul să câștige câteva mâini sau jocuri pentru a încuraja mai mult și de a ține cârligul suficient pentru ca clientul să se întoarcă la cazinou. Aceasta înseamnă că comportamentul clientului trebuie să fie suficient de înțeles. De asemenea, cazinoul ar trebui să reducă frecvența loviturilor mari dacă dorește să fie solventul. Principalele stațiuni de cazinou de astăzi folosesc date mari pentru a cerceta unde și cum își cheltuiesc banii clienții. Analizând aceste eșantioane, operatorii facilității pot oferi stimulente pentru cheltuieli mari și se pot asigura că jucătorii nu pierd atât de mulți bani când pleacă. Tablourile de bord regulate de date se învârt de obicei în jurul acestor puncte.

Decizie

Tablourile de bord și datele despre date devin din ce în ce mai importante pentru cazinourile și centrele de jocuri de noroc profitabile din mineritul aurului. Poveștile de date îi ajută pe proprietarii de cazinouri să ia deciziile corecte pentru cea mai bună afacere și să înțeleagă datele și informațiile. Aceste povești vor ajuta cazinourile să-și înțeleagă mai bine comportamentul clienților și să se aștepte la acțiunile lor într-un mod mai previzibil.

Leave A Comment