termeni si conditii

Vă furnizăm servicii care fac obiectul anunțurilor, Termenilor și condițiilor stabilite în acest Acord. În plus, veți respecta regulile, liniile directoare, politicile, termenii și condițiile aplicabile acestor servicii înainte de a le utiliza.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest site și acești Termeni și condiții în orice moment.Înainte de a continua, Vă rugăm să citiți acest acord, deoarece accesarea, navigarea sau utilizarea în alt mod a site-ului indică acordul Dvs. cu toți termenii și condițiile din acest Acord.

Nu aveți dreptul să încărcați, distribuiți sau să publicați prin intermediul acestui site orice conținut, informații sau alte materiale care (a) includ orice bug-uri, viruși, viermi, uși capcană, cai troieni sau alte coduri sau proprietăți dăunătoare; (b) sunt calomnioase, amenințătoare, defăimătoare, obscene, indecente, pornografice, discriminatorii sau ar putea da naștere la orice răspundere civilă sau penală în conformitate cu legile SUA sau legile oricărei alte țări care se Orice persoană. Proprietarul site-ului vă poate oferi o identificare a contului și o parolă pentru a vă permite să accesați și să utilizați anumite porțiuni ale acestui site.

De fiecare dată când utilizați o parolă sau de identificare, sunt considerate a fi autorizate pentru a accesa și utiliza Site-ul în conformitate cu termenii și condițiile din acest acord, și proprietarul site-ului are obligatia de a investiga sursa de orice astfel de acces sau de utilizare a site.By acceptarea acestor Termeni de Utilizare prin utilizarea site-ului, confirmati ca aveti 18 ani sau mai în vârstă. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să utilizați acest site numai sub supravegherea unui părinte sau tutore legal. Sub rezerva termenilor și condițiilor acestui Acord, vă acordă prin prezenta o licență limitată, revocabilă, netransferabilă și neexclusivă de a accesa și utiliza site-ul afișându-l pe browserul dvs. de Internet numai în scopul cumpărăturilor și nu pentru orice utilizare comercială sau utilizare în numele unei terțe părți, cu excepția celor permise în mod explicit de proprietarul site-ului în avans.

Orice încălcare a acestui Acord va duce la revocarea imediată a licenței acordate în acest paragraf fără a vă anunța.Excepția cazului în care este permis în mod explicit de către compania noastră în avans, toate materialele, incluzand imagini, text, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, programe, muzica, clipuri sau popularitate, clipuri video și scrise și alte materiale care sunt parte din acest site (colectiv, „Continut”) sunt destinate exclusiv pentru uz personal, non-comercial. Nu aveți dreptul de a face nici o utilizare comercială a niciunei informații furnizate pe site sau de a face orice utilizare a site-ului în beneficiul unei alte afaceri.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul, de a închide conturile și/sau de a anula comenzile la discreția sa, inclusiv, fără limitare, dacă considerăm că comportamentul clienților încalcă legile aplicabile sau dăunează intereselor noastre.

Nu puteți reproduce, distribui, afisa, vinde, leasing, transmite, crea lucrări derivate din, traduce, modifica, inversa, dezasambla, decompila, sau altfel exploata acest site sau orice parte a acestuia, cu excepția cazului în mod expres permisă de către compania noastră în scris.

Veți fi singurul responsabil pentru orice acces și utilizare a acestui site de către oricine utilizează parola și identificarea atribuită inițial dvs., indiferent dacă accesul și utilizarea acestui site este sau nu autorizat de dvs., inclusiv, fără limitare, toate comunicările și transmisiile și toate obligațiile (inclusiv, fără limitare, obligațiile financiare) suportate prin astfel de acces sau utilizare. Sunteți singurul responsabil pentru protejarea securității și confidențialității parolei și identificării care v-a fost atribuită.

Veți notifica imediat proprietarul site-ului despre orice neautorizat.