Artă Barbara Chamberlin  

Vocabularul pentru copii al imaginației lui Wittgenstein

Raționalistul Ludwig Wittgenstein a furnizat doar două cărți în timpul vieții sale. Unul a fost Tractatus Logico-Philosophicus (1921), prima sa compoziție semnificativă privind legătura dintre cuvinte, imagini și importanță. The different a fost o referință de cuvinte pe care a compus-o pentru studiile sale în Austria rustică în timpul unei vrăji ca profesor primar din 1920 până în 1926. Cuvântul de referință prevedea o mișcare emoțională în speculațiile savantului, deoarece el considera că cuvintele ” sunt la fel de explicite din punct de vedere social, spre deosebire de totul inclus.

 

Sterren wasteland Unlimited, presa înființată de meșterul Paul Chan în 2010, a dat târziu interpretarea primară în limba engleză a referinței Cuvântului lui Wittgenstein. Desenele copilărești cu pensulă și cerneală pe care Chan le — a făcut pentru a sublinia termenii-folosind mâna sa non — predominantă, un exercițiu de învățare-sunt în prezent vizibile la Greene Naftali. Desenele nealterate sunt portretizate de un sentiment de deschidere, ca și cum Chan, ghidat de cuvântul referință, a permis imaginilor cooperative să urce la suprafață într-o investigație experiențială a modului în care se face semnificația. Pentru” Cultură”, Chan a atras energic admiratori care au făcut fotografii cu propriile sale” respirații „gonflabile, afișate de expoziție în urmă cu un an; pentru” avocat”, el a portretizat-o pe regretatul judecător al Curții Supreme, Ruth Bader Ginsburg.

Văzută astăzi în mijlocul unei urgențe de bunăstare la nivel mondial și, poate, mai ales în New York, un număr semnificativ de imagini cu cuvinte sunt umbrite de pandemia Covid: „voal”, „gripă”, „ciumă”.”Chan’ s wide history painting-style delivering of ” pestilence „portretizează carcasele în saci de corp, imitând” la danse ” de Matisse în mijlocul muncitorilor clinici plângători, pacienților clinici, un oraș într-un sens real răsturnat și un rozător care obține un mâner pe o bucată de pizza. Ce vor însemna aceste lucruri într-un alt loc, mai târziu?

Nota corectorului: acest sondaj a fost reîmprospătat pentru a reflecta materialele utilizate de meșter. Desenele au fost făcute cu perie și cerneală.

Leave A Comment